tirsdag 22. september 2009

Blogg og vinn

I disse dager sponser Anna en konkurranse på nettet der man kan vinne et sengesett fra Serendipity dersom man blogger om sitt favorittplagg fra 4Children. I tillegg kan man være med i trekningen av et gavekort på 500 kr dersom man melder seg på 4Childrens nyhetsbrev. Hiv deg med!

Mamma har tidligere blogget om sin shoppinggalskap og, ikke minst, de fantastiske klærne Anna selger i sin nettbutikk 4Children. Det er særlig de lekre klærne fra danske Serendipity mamma (og Sivert) har lagt sin elsk på etter hvert som poden har vokst til. -men; spesielt hvis du har en liten baby, vil jeg også anbefale deg å sjekke ut de delikate klærne fra sveitsiske Selana. Her finnes mye i ull og silke i tillegg til fine bomullsklær. Alt dette finnes i Annas nettbutikk.

Nå prøver mamma å bestemme seg for hva som er favorittplagget fra 4Children, og det er ikke så enkelt. Vi har MYE å velge i, og, så godt som ALLE er favoritter, på sin måte.

Det mest brukte er nok uten tvil den brune velourdressen, særlig buksen(-som dessverre er utsolgt fra 4Children, men jeg har en mistanke om at det kommer inn en tilsvarende i nougat til vinteren; løp og kjøp!). Den er myk og god, og fargen passer til 'alt'. Den brukes mye både hjemme og i barnehagen, både til pynt og hverdags, alt etter hva man bruker til. Den tåler å brukes og vaskes, og holder seg like fin vask etter vask. Mitt 'triks' er å kjøre den på lav varme i tørketrommelen etter vask. Da 'fluffer' den seg opp og blir ekstra myk og god.
En annen ting som har vært mye brukt nå i den varme årstiden, er silkeluen fra Selana. Mamma ville at poden skulle bruke lue mot trekken. Silkeluen ble det perfekte valg, siden den er fin og beskytter ørene uten å bli for varm og klam.

Det fineste tøyet, som vi sparer litt mer på; -det vil si at vi bruker det ikke i barnehagen, er muligens den grønne velourbuksa med grønnstripete skjorte evt. grønnstripete genser. Sivert stilte i dette til ettårsfotografering, og vi bruker det også til bursdager og annet besøk. Jeg vil si at dette er favoritten.

Som mor til en liten gutt, må jeg si at det er veldig vanskelig å finne pentøy til babygutter dersom du ikke vil gå for bunad eller dress. Hos 4Children er det masse flott tøy å velge i dersom man vil finne noe som både er pent, behagelig å ha på og som er av god kvalitet. Det er også masse man kan mikse og matche. Da trenger man ikke så mange plagg, men siden de kan kombineres på ulike måter har man flere antrekk. Vi har noe fra Selana og masse fra Serendipity. Mamma kjøper til sin egen Sivert, og vi har kjøpt mye og gitt bort i gave. I tillegg shoppet mamma masse på salget og har en pen stabel med tøy liggende klar for poden til neste sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar