torsdag 6. mai 2010

Årets mamma

-eller ikke!

De siste nettene har Sivert vært mye våken og grått mye. Han har, -som Mamma, vært forkjølet med en irriterende tørrhoste som har gjort det vanskelig å sove.
I går kveld startet det på noenlunde samme viset med litt soving, mye gråting, litt soving, mer gråting; og så fortsatte det sånn før han endelig fant roen en gang i natt.
Da vi sto opp i morges oppdaget Mamma at det hadde rent puss ut fra det ene øret til Sivert. Stakkaren har hatt ørebetennelse, og i natt har sannsynligvis trommehinnen sprukket. Ingen 'kred' til Mamma og Pappa som ikke oppdaget dette!
På toppen av det hele sendte vi, riktignok etter litt fram og tilbake, Sivert i barnehagen i morges. Formen var tilsynelatende god, og Sivert synes det er kjekkere i barnehagen enn hjemme. -Men på formiddagen fikk Mamma telefon om at Sivert hadde feber og var slapp...

Føler meg vel ikke som "Årets Mamma" for øyeblikket!


Ikke helt blåveispiken...

3 kommentarer:

 1. Tror du kan ta det helt med ro, Kristin, Sivert får nok all den omsorg han trenger fra deg og Harald, og mere til!

  Einar hadde også ørebetennelse her for litt siden, og da kom pusset ut ikke morgenen etter at det sprakk, men morgenen etter der igjen. På legesenteret sa de at det gjerne tar litt tid, så det kan godt hende det skjedde før du tror. Det som er verst etterpå, er at hørselen blir så dårlig. Det tok flere uker før Einar hørte ordentlig igjen, og sånn hadde jeg det også da jeg var liten, husker jeg.

  Noen dager seinere sendte jeg Einar i barnehagen med diare, og fikk telefon og måtte hente ham litt utpå dagen. Følte meg ikke akkurat som årets mamma jeg heller, da, men tror nok ikke han tok noen skade av det. Dagen etter turte jeg dog ikke å sende ham avgårde igjen, mest av hensyn til barnehagen, i grunnen.

  SvarSlett
 2. I kveld var vi til legen. Det viste seg at trommehinnen ikke hadde sprukket; han var bare rød og irritert inni øret.
  -Men jeg har mine tvil. Sivert hører ikke ordentlig på det vi sier ;o)
  Håper han blir bra til vi skal til Syden i neste uke...

  SvarSlett
 3. Hehe, det er litt vanskelig å vite om de ikke hører eller om de ikke vil høre. Ble dobbelt frustrerende da Einar mistet hørselen. Ingen bading med sprukket trommehinne! Men det var jo forhåpentligvis ikke noe problem likevel. God tur til syden! Hvor skal dere, forresten?

  SvarSlett