onsdag 9. juni 2010

Når det stormer

Nå har det vært veldig stille fra denne kanten en stund.
Ikke nødvendigvis fordi det har skjedd så lite, men kanskje mer at været har blitt bedre og det lokker mer å være ute enn inne...

Vi prøver å stelle litt med hagen samtidig som vi må løpe etter Sivert.. Det store prosjektet i år er å få utvidet terrassen. Vi skal bruke skattepengene vi får igjen på å bygge en ny platting der også kveldssolen slipper til.
Et annet prosjekt vi hadde på gang var å så og dyrke fram vår egen urtehage. Frøene spirte fint, og vi satte de etter hvert ut i sola.
Det hele fikk en litt dårlig slutt; -noe plukket Sivert og noe tørket ut og forsvant på mystisk vis.
Nå har vi kjøpt ferdige urter og plantet i hjemmesnekret kasse på terrassen. Ser superbra ut og vi er strålende fornøyd!

Ellers var vi, som mange vet, en tur i Syden i mai. Det var kjempekjekt! Fint å få litt brunfarge før bikinisesong slå til for alvor her hjemme. Skal få lagt ut litt bilder derifra også etter hvert.

Innomhus har vi et eget lite prosjekt på gang.
Sivert har fram til nå vært avhengig av at vi ligger inne på rommet hans til han har sovnet om kvelden. I det siste har det vært mye show og lite soving, så Pappa ville gjennomføre et lite prøveprosjekt med å gå ut en stund og la Sivert prøve å ligge litt alene.
Da kom gutten sin som går i frelsesarme-barnehage fram.
Sivert liker godt en sang de synger i barnehagen som heter "Når det stormer".
-Mamma hadde problemer med å holde latteren tilbake da hun hørte at Pappa forlot poden alene inne på rommet samtidig som den nevnte pode lå og sang ".... for Gud er sterk, når jeg er svak, han hjelper meg å ta nye tak. Når det stormer..."

2 kommentarer:

  1. :-) Sivert er nok dypere enn andre (snart) toåringer, det er helt sikkert!

    SvarSlett
  2. Jeg måtte le litt nå! "Når det stormer" er favorittsangen til Jensemann også (Frelsesarmeens barnehage her og), men han klarer ikke hele teksten da. Refrenget derimot - synger så det ljomer! Herlig!

    SvarSlett