mandag 8. august 2011

Permisjon

Jepp, da var Mamma igang med permisjon igjen.
-med Storebror i barnehagen og Pappa på jobb fra i dag, er tilstandsrapporten at Mamma har fått tatt en lang dusj og nyter nå en stille frokost, mens dokka sover oppe i senga si.
De siste ukene har vært hektiske med "ferie" for alle mann her hjemme i Engelsrudstranda. Samme dag som Solveig ble født begynte vi et ambisiøst prosjekt med å grave opp hagen for å bygge ny og solid støttemur. Dette prosjektet var sånn ca. hundre ganger mer omfattende enn vi hadde forutsett, og har spist mye tid, samtidig som vi har sjonglert Storebror og Lillesøster og deres behov så godt det lar seg gjøre.
Støttemuren blir fin, det skal sies, og nå begynner vi å se enden på det.... Kommer nok tilbake til det prosjektet der, siden muren skal danne fundament for en hagedrøm vi skal realisere neste sommer :)

Nå har derimot roen senket seg og Mamma senker skuldrene!

Selv om det ikke mangler på ambisjoner om hva jeg skal få gjort på hjemmebane i disse månedene.

Først av alt skal jeg være sammen med Solveig og vi skal kose oss og gå lange turer og nyte livet. Jeg skal også benytte anledningen til å trene og komme i form. Lange turer, sunn mat og amming skal fikse den biffen.

Og så har jeg definitivt fått tilbake inspirasjonen for å sy mere klær til de små, etter at den forsvant mellom kvalmebølgene her en gang før jul. Nå har jeg så mange prosjekt på gang at det fortjener sitt eget innlegg. Skal komme tilbake til det snarlig.

Mellom slagene skal vi pusse opp nytt gutterom til Storebror, som skal bytte rom i løpet av høsten. Lillerommet må også shines og gjøres verdig den lille prinsessen som skal ta over.
Det siste jeg har planer om er å organisere og lage fotobøker av alle bildene vi har liggende digitalt. Det siste som skjedde i fotobøkene våre er at vi var på bryllupsreise i 2007, så det har jo rent litt vann i havet siden den gang...

Foreløpig har jeg kommet til frokosten, og her var det så deilig å sitte og nyte stillheten at jeg tror jeg skal slappe av litt til...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar