lørdag 16. mai 2009

Ballongtilvenning

Under forberedelsene til storinnrykk på 17.mai, tenkte jeg at Sivert skulle få en ballong å leke med. (For ballonger er jo stas.) Til vår store overraskelse kom underleppen fram. Ballonger er skummelt.
Dette lovet jo dårlig før den store dagen. I dag har vi derfor hatt aksjon ballongtilvenning. Med en noe snillere fremgangsmåte enn 'her får du en ballong i hode'-metoden, som ble benyttet i går ettermiddag, så har Sivert etterhvert akseptert ballonger i sitt nærvær. De er fortsatt ikke noe gøy, men i alle fall ikke så skumle lenger. Vi satser derfor på fest med ballonger i morgen. Så får vi jo se hva som skjer dersom en at dem skulle sprekke ;-)

2 kommentarer:

  1. Hehe, den aversjonen har jeg ikke hørt om før, nei! Hvordan er forholdet til ballonger nå, etter feiringen? Og var det noen som sprakk?

    SvarSlett
  2. Vi var vitne til et lite tilbakefall på morgenen den 17. Da antallet ballonger i stuen gikk fra 1 til 10 var ikke ballonger OK lenger. Det gikk etterhvert over igjen, og nå slår Sivert vekk innkommende ballonger som en erfaren ninja. Ref. bonusbrettene på "The Last Ninja" på Commodore 64, for de som husker slikt.

    SvarSlett