søndag 21. juni 2009

Halloi hos fotografen

På fredag var Sivert til ettårsfotografering i Oslo.
På forhånd var forventningene skyhøye, og Sivert møtte opp uthvilt og i godt humør. Det snudde fort da vi skulle starte fotoseansen.

Sivert syntes ikke det var noe morsomt i det hele tatt å sitte stille midt utpå et gulv der det ikke skjedde noen ting! Han ville helst inni safen og utforske alt det spennende fotoutstyret som lå der, eller han ville bort og sjekke ut om pc'en de hadde på Moment Studio var like fin som den vi har hjemme, eller han ville bort og dra i papirrullen som danner den fine hvite bakgrunnen, eller han ville bort og forske litt på de store blitsene og alle de spennede ledningene som hang ned alle steder. Mamma og pappa løp etter og flyttet Sivert tilbake til start. Da Sivert skjønte at det ikke var noe å hente på å farte rundt, fikk han nok, og ville bare være hos mamma. Til slutt måtte mamma gå ut, og da gikk det litt bedre.

Mamma syntes nesten hele fotoseansen ble et lite antiklimaks, men selv om Sivert var sur og hadde maur i baken, ble det da tatt en del bilder. Det blir veldig spennende å se resultatet. Vi krysser fingrene...

Mens vi venter legger vi ut noen bilder som mamma og pappa har tatt av Sivert her hjemme. Fine de også...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar